Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Τα καινοτομικά στοιχεία του νέου Προγράμματος Σπουδών στα Θρησκευτικά

Την Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012, στην αίθουσα Τελετών του 7ου Γυμνασίου Τρικάλων, πραγματοποιήθηκε Επιμορφωτικό σεμινάριο για τους Θεολόγους καθηγητές των σχολείων της Β/θμιας Εκπαίδευσης των Νομών Τρικάλων και Καρδίτσας, ύστερα από πρόσκληση του νέου Σχολικού Συμβούλου ΠΕ01 κ. Δημητρίου Φύκα (Συμβούλου ΠΕ01 και στο Ν. Φωκίδας), με κεντρικό εισηγητή τον Δρ. Σταύρο Γιαγκάζογλου, Σύμβουλο θεολόγων στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο ο οποίος ανέπτυξε τα καινοτομικά στοιχεία του Νέου Προγράμματος σπουδών του μαθήματος των Θρησκευτικών στο Νέο Σχολείο και απάντησε στις πάρα πολλές ερωτήσεις των συναδέλφων, που τέθηκαν στη συγκέντρωση.
 
Επίσης, ο συνάδελφος M.Sc. Θεολόγος, Aπόστολος Μπάρλος, παρουσίασε το θέμα: "Υλοποίηση του Νέου Προγράμματος", παρουσιάζοντας και αναλύοντας μια θεματική ενότητα από το νέο πρόγραμμα σπουδών του μαθήματος των Θρησκευτικών στο Γυμνάσιο.
 
* Παρακολουθείστε από το ιστολόγιο του συναδέλφου M.Sc. Θεολόγου / Λυκειάρχη στον Ν. Τρικάλων Αλεξάνδρου Γκίκα όλες τις εισηγήσεις πατώντας ΕΔΩ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου