Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

Θεολογική ημερίδα στο Στεφανοβίκειο

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΕΝΩΣΙΣ ΘΕΟΛΟΓΩΝ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ν. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Ι.Μ. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ
Κ. ΚΑΡΤΑΛΗ ΚΑΙ ΑΝΘ. ΓΑΖΗ
Τ.Κ. 38221 – ΒΟΛΟΣ
http://theologoi-volos.blogspot.com/

Αρ. Πρωτ. 6, Βόλος 22/01/ 2010

Σεβαστοί πατέρες , αγαπητοί συνάδελφοι,

Η Ένωσή μας σε συνεργασία με τον Σχολικό Σύμβουλο θεολόγων, διοργανώνει επιμορφωτική ημερίδα με θέμα : « Θεολογία και φύση». Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 03 Φεβρουαρίου 2010 και ώρα 12:00 στον Ι.Ν. Μεταμορφώσεως Του Σωτήρος , Στεφανοβικείου. Οι εισηγητές και τα θέματα που θα παρουσιάσουν έχουν ως εξής:

1. Στέφανος Μάργαρης, θεολόγος καθηγητής (Γυμνάσιο Αγριάς ν. Μαγνησίας) , με θέμα : «Περιβαλλοντική Εκπαίδευση και το μάθημα των Θρησκευτικών».

2. Χάρης Ανδρεόπουλος, Δημοσιογράφος - θεολόγος καθηγητής (Γ/σιο Αρμενίου ν. Λάρισας), με θέμα: « Η οικολογία στο μάθημα των Θρησκευτικών».

3. Απόστολος Ποντίκας, Σχολικός Σύμβουλος θεολόγων , με θέμα: « Ο σημειολογικός –οικολογικός χαρακτήρας ορισμένων φυτών , σε κείμενα της Π. Διαθήκης".

4. Απόστολος Ζαχαρός, Διδάκτωρ θεολογίας (Μουσικό Σχολείο Βόλου), με θέμα : «Εκκλησία-θεολογία και οικολογία».

Μετά το πέρας της Ημερίδας θα παρατεθεί γεύμα στους συμμετέχοντες, που είναι μια ευγενική προσφορά του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως Του Σωτήρος, Στεφανοβικείου και του πατρός Ιωάννη Γρατσούνα.

Η μεταφορά των συναδέλφων που επιθυμούν να συμμετάσχουν δύναται να πραγματοποιηθεί είτε με Ιδιωτικής χρήσης αυτοκίνητα, είτε με μικρό λεωφορείο που θα διαθέσει για το σκοπό αυτό ο Δήμος Κάρλας και θα αναχωρήσει την ημέρα που θα πραγματοποιηθεί η Ημερίδα , την Τετάρτη 03 Φεβρουαρίου στις 11:30, από το Δημαρχείο του Βόλου ( δίπλα από τα γραφεία του Ε.Ο.Τ.).

Παρακαλούνται όσοι συνάδελφοι επιθυμούν τη μεταφορά τους με το λεωφορείο να δηλώσουν εγκαίρως τη συμμετοχή τους τηλεφωνικά, στον π. Ιωάννη Γρατσούνα τηλ. 24250 - 23435, κινητό 6936 - 896038 ή στον Πρόεδρο της Ενώσεως κ. Τριαντάφυλλο Πασσιά τηλ. 24210 - 80024, κινητό 6973 - 056248.

Παρακαλούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας
Τριαντάφυλλος Πασσιάς Δημήτριος Μάνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου