Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Στις κάλπες τη Τετάρτη μεταπτυχιακοί και υπ. διδάκτορες του Τμ. Θεολογίας (ΑΠΘ)

Θεσσαλονίκη, 10 Οκτωβρίου 2011

Προς τα μέλη του Συλλόγου Μεταπτυχιακών Φοιτητών & Υποψηφίων Διδακτόρων του Τμήματος Θεολογίας της Θεολογικης Σχολής του Α.Π.Θ. “Απόστολος Ιάσων ο Θεσσαλονικεύς”
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ

Η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Μεταπτυχιακών Φοιτητών & Υποψηφίων Διδακτόρων του Τμήματος Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ. “Απόστολος Ιάσων ο Θεσσαλονικεύς” σας προσκαλεί, με βάση την υπ’ αριθμόν 03/10-10-2011 συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης στην εκλογική διαδικασία για τη συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΥ.Μ.Φ.Α.Ι. για τα ακαδημαϊκά έτη 2011 - 2012 και 2012 - 2013.
Η εκλογική διαδικασία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011 από τις 14:00 έως τις 17:00 στο γραφείο του Συλλόγου Μεταπτυχιακών Φοιτητών & Υποψηφίων Διδακτόρων Τμήματος Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ. “Απόστολος Ιάσων ο Θεσσαλονικεύς”, στον Α΄ Όροφο της Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ., δίπλα από το Κυλικείο.
Δικαίωμα του εκλέγειν έχουν όλοι οι Μεταπτυχιακοί Φοιτητές και Υποψήφιοι Διδάκτορες του Τμήματος Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ., καθώς επίσης και τα ιδρυτικά μέλη του ΣΥ.Μ.Φ.Α.Ι.
Δικαίωμα του εκλέγεσθαι έχουν όσοι Μεταπτυχιακοί Φοιτητές και Υποψήφιοι Διδάκτορες του Τμήματος Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ., όπως και τα ιδρυτικά μέλη του ΣΥ.Μ.Φ.Α.Ι. που έχουν εκπληρώσει την ταμειακή τους υποχρέωση μέχρι και το ακαδημαϊκό έτος 2010 - 2011.
* Ο κατάλογος των υποψηφίων είναι ενιαίος με αλφαβητική σειρά, ενώ οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν εγγράφως την υποψηφιότητά τους στο Διοικητικό Συμβούλιο μέχρι την Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011 και ώρα 15:00.

Για τη Γενική Συνέλευση,

ο Πρόεδρος       ο Γενικός Γραμματέας


Στέφανος Αθανασίου     Ζήσης Σίσκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου