Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2017

Bιβλίο με τις Αποφάσεις της Αγίας και Μεγάλης Συνόδου της Ορθοδόξου Εκκλησίας, από το CEMES

Tο Κέντρο Οικουμενικών, Ιεραποστολικών  και Περιβαλλοντικών Μελετών «Μητροπολίτης Παντελεήμων Παπαγεωργίου» (CENTER OF ECUMENICAL, MISSIOLOGICAL AND ENVIRONMENTAL STUDIES METROPOLITAN PANTELEIMON PAPAGEORGIOU», 
CEMES & PANORTHODOXCEMESθεωρώντας ύψιστη υποχρέωσή του να συμβάλει με όλες του τις δυνάμεις στην ευρύτερη ενημέρωση του ελληνικού αναγνωστικού κοινού για το κορυφαίο γεγονός της νεότερης Ορθοδοξίας, την Πανορθοδόξη Αγία και Μεγάλη Σύνοδο της Ορθοδόξου Εκκλησίας, προβαίνει στην παρούσα ελληνική έκδοση των ομοφώνως εγκριθέντων κειμένων-αποφάσεών της με τίτλο:

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

Η έκδοση αυτή κατ΄ αρχήν απευθύνεται στο εν Ελλάδι χριστεπώνυμο πλήρωμα, τις ιερές μητροπόλεις, τις ιερές μονές και τα λοιπά Ορθόδοξα καθιδρύματα, κυρίως τα εκπαιδευτικά, αλλά και προς πάντα άνθρωπον καλής θελήσεως.
Το βιβλίο αυτό εκδίδεται με επιμέλεια του Δρ. Θ. Ιωάννη Λότσιου και στοιχειοθεσία του εκδοτικού οίκου ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ, Copyright © 2016 CEMES Publications.

* Διατίθεται σε συμβολική τιμή (3 ευρώ) κάτω του κόστους από το Κέντρο "Μητροπολίτης Παντελεήμων Παπαγεωργίου" (cemes2014@gmail.com)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου