Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Απεβίωσε ο πρώην Διευθυντής του 1ου ΙΕΚ Λάρισας Μιχάλης Ντάβας

Την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 53 ετών, άφησε προχθές, ξαφνικά, ο πρώην Διευθυντής του 1ου ΙΕΚ Λάρισας Μιχάλης Ντάβας, ένας θαυμάσιος άνθρωπος, άριστος οικογενειάρχης και εκλεκτός επιστήμονας.

Η είδηση του αδόκητης απώλειάς του σκόρπισε τη θλίψη στη Λάρισα, όπου ο Μιχάλης ήταν ιδιαίτερα αγαπητό άτομο λόγω του ευγενικού χαρακτήρα του και του ήθους που εξέπεμπε μέσα από τη συμπεριφορά του, τόσο στις φιλικές όσο και στις επαγγελματικές του σχέσεις ως διοικητικό στέλεχος και επί πολλά χρόνια Διευθυντής του 1ου Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ) Λάρισας. Υπηρετούσε στο ΙΕΚ με την ειδικότητα του οικονομολόγου, την οποία συνεδύαζε αρμονικά με την ιδιότητα και του παιδαγωγού, καθώς το πρώτο του πτυχίο ήταν αυτό του δασκάλου.

Ηταν ένας άνθρωπος που αγαπούσε την Εκκλησία και ήταν αυτός που πρώτος ίδρυσε και στήριξε με απόλυτη επιτυχία τη λειτουργία του Τμήματος Εκκλησιαστικής Καράρτισης στο 1ο ΙΕΚ Λάρισας. Στάθηκε φίλος και σύμμαχος του Θρησκευτικού μαθήματος και συνεργάσθηκε με την Ενωση Θεολόγων Λάρισας για την ίδρυση στο τοπικό ΙΕΚ, τόσο του Τμήματος Εκκλησιαστικής Κατάρτισης, όσο και του Τμήματος Αγιογραφίας, τα οποία λειτούργησαν, υπό την καθοδήγησή του, με εξαιρετική επιτυχία. Είχε μια όμορφη οικογένεια, είχε πολλούς φίλους, είχε πολλά να προσφέρει ακόμη στη πόλη και τη κοινωνία, αλλά, δυστυχώς, έφυγε νωρίς. Σήμερα το μεσημέρι στη νεκρώσιμη ακολουθία που τελέσθηκε στον Αγιο Νικόλαο Λαρίσης τον έκλαψε και τον αποχαιρέτισε πολύς κόσμος.

Καλό σου ταξίδι Μιχάλη και Καλή Ανάσταση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου