Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2011

Επιμορφωτικό σεμινάριο θεολόγων της ΔΔΕ Φωκίδας

Aπό τον παραδοσιακό στον διαδραστικό πίνακα

Ο Σχολικός Σύμβουλος των Θεολόγων (ΠΕ01) κ. Τσιακούμης Παναγιώτης διοργανώνει Επιμορφωτικό Σεμινάριο για τους Θεολόγους Καθηγητές του N. Φωκίδας σήμερα, Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2011 και ώρα 11:00 π.μ στο αμφιθέατρο του 2ου Γυμνασίου Αμφισσας. Εισηγητές στο επιμορφωτικό σεμινάριο θα είναι οι:

1) Βασιλόπουλος Χρήστος, ομότιμος καθηγητής Παιδαγωγικών της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ με θέμα: «Λογική, αρχές και εφαρμογή μαθητοκεντρικής οργάνωσης της προς μάθηση ύλης» (Βιβλίο Θρησκευτικών Γ΄Λυκείου, ενότητα 19η: « Η Εκκλησία και το Οικολογικό Πρόβλημα»)

2) Μητροπούλου Βασιλική, επίκουρη καθηγήτρια Παιδαγωγικών της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ με θέμα: «Από τον παραδοσιακό πίνακα της σχολικής τάξης στο σημερινό διαδραστικό. Εφαρμογή με λογισμικό υλικό στο μάθημα των Θρησκευτικών».

Η παρουσία όλων των συναδέλφων στο επιμορφωτικό σεμινάριο θεωρείται απαραίτητη. Παρακαλούνται οι κ.κ. Διευθυντές/-τριες των σχολικών μονάδων να διευκολύνουν τους Εκπαιδευτικούς, που διδάσκουν το μάθημα των Θρησκευτικών, να το παρακολουθήσουν.

http://gym-galax.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου