Τρίτη, 25 Μαΐου 2010

Εκδήλωση της Χριστιανικής Φοιτητικής Ενωσης (ΧΦΕ)

Το Δ.Σ. της Χριστιανικής Φοιτητικής Ένωσης εορτάζει τα 20 χρόνια της κυκλοφορίας του περιοδικού ΠΑΡΕΜΒΟΛΗ και διοργανώνει εκδήλωση-αφιέρωμα με θέμα:

“Κύπρος, πατρίδα πληγωμένη”.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Κυριακή 30 Μαΐου, ώρα 7 μ.μ., στην κεντρική αίθουσα του Συλλόγου Ορθόδοξης Ιεραποστολής “Ο Απόστολος Παύλος”, οδός Καρύτση 14, Αθήνα (πίσω από την Παλαιά Βουλή).

http://www.xfe.gr/modules.php?name=News&file=article&sid=759

1 σχόλιο:

  1. Σημείωση : Ξέρουμε ότι ο φανατισμός οδηγεί στα άκρα. Οι μεσαιωνικοί φανατισμοί έφεραν μεσαιωνικές έχθρες και σκοτεινές δεισιδαιμονίες και "Ιερές εξετάσεις" και "Σταυροφορίες", κατά των Ορθοδόξων κυρίως, που τους ονόμαζαν "αιρετικούς" και σκοπό είχαν να τους υποτάξουν.
    Σήμερα, μερικοί φανατικοί της μιας άποψης και της μιας ιδέας (ενώ ο Θεός είναι της απόλυτης ελευθερίας και του διαλόγου που δημιουργεί πολυμορφία κόσμων), μιλούν με μίσος και με εχθρότητα (ευτυχώς είναι λίγοι) για τους αδελφούς τους Χριστιανούς των άλλων δογμάτων και τους ονομάζουν "οικουμενιστάς" δηλαδή "ενωτικούς". Κι αυτό επειδή μιλούν για την ένωση όλων των Χριστιανικών δογμάτων! Η ένωση των Χριστιανών είναι σύμφωνη με το "Ένα ποίμνιο" του Χριστού και σύμφωνη με όλη την Αγία Γραφή και με τα λόγια της Αποκάλυψης, ότι στο τέλος των καιρών τα δόγματα θα ενωθούν στο "ΕΝΑ ΠΟΙΜΝΙΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ".
    Άλλωστε οι Άγιοι, Ιωάννης Χρυσόστομος, Άγιος Βασίλειος, Άγιος Γρηγόριος, Άγιος Αθανάσιος και άλλοι, έλεγαν ότι η Εκκλησία του 4ου αιώνα βουλιάζει αύτανδρη, επειδή οι βασιλικοί αριστοκράτες αγόραζαν με χρήμα τις επισκοπές και έστελναν όλους τους Αγίους στις εξορίες, επειδή διαμαρτύρονταν. Ο Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος πέθανε στην Τρίτη εξορία του. Αυτοί οι αριστοκράτες που αγόραζαν τις επισκοπές με χρήμα, μαζί με τους τότε βασιλείς, επίσης διαστρέβλωσαν τον Πρωτοχριστιανισμό, επειδή έλεγε ότι οι βασιλείς (οι τότε πρώτοι) θα γίνουν έσχατοι - και οι αγωνιστές πρωτοχριστιανοί θα γίνουν πρώτοι... Από τότε η Εκκλησία απλώς υμνούσε τον Θεό με την Κυριακή Προσευχή του Ιωάννη του Χρυσόστομου και δεν εφάρμοζε πρακτικά την ισότητα του Χριστού, για τον λαό του Χριστιανισμού, ώστε η Αποκάλυψη να προβλέπει ότι στην "Δευτέρα Παρουσία" η Εκκλησία θα αρπαχθεί προς τον Θεό, άρα πρόσκαιρα ήταν όμηρος του κυβερνώντος την γη αντίθεου, χωρίς να το θέλει. Ήρθε η ώρα να ενωθεί πλέον ο Χριστιανισμός και αυτό θα γίνει με την αρπαγμένη προς τον Θεό και ενωμένη Εκκλησία.
    Διαβάστε στο βιβλίο "Δευτέρα Παρουσία" όλα αυτά, όπως και πάρα πολλά άλλα, με στοιχεία της Αγίας Γραφής, για την εποχή πριν την Δευτέρα Παρουσία στην Ιστοσελίδα http://nikosaimilios.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή