Τετάρτη 15 Μαΐου 2024

«Τό Πνεῦμα μή σβέννυτε»: Παρουσίαση εκπαιδευτικών προγραμμάτων – δράσεων του Πατριαρχικού Ιδρύματος Πατερικών Μελετών

 

 

Σε συνέχεια του από 26ης Μαρτίου 2024  πολύ επιτυχημένου webinar που είχαμε οργανώσει οι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης κλ. ΠΕ01 των περιοχών κεντρικής και βορείου Ελλάδος με το – υπό μορφή «Θεολογικού Εργαστηρίου» – σεμινάριο για τα εν εξελίξει, τότε, εκπαιδευτικά προγράμματα που υλοποιεί το Πατριαρχικό Ίδρυμα Πατερικών Μελετών, δια της παρούσης – και με την ευκαιρία της περατώσεως των σχετικών δράσεων – σας ενημερώνουμε για τη (διαδικτυακή) τελική, επίσημη εκδήλωση της παρουσιάσεώς τους την προσεχή  Τετάρτη, 22 Μαϊου 2024.

H Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας που έχει την ευθύνη της διοργανώσεως σε συνεργασία με το Πατριαρχικό Ίδρυμα Πατερικών Μελετών, το Εργαστήριο Παιδαγωγικής του Τμήματος Θεολογίας του ΑΠΘ και το “Θεολογικό Εργαστήριο” Συμβούλων Εκπ/σης κλ. ΠΕ01 (Φθιώτιδος/Καρδίτσας/Ανατ.Αττικής – Λάρισας/Μαγνησίας/Τρικάλων – Δυτ. Μακεδονίας – Ανατ. Μακεδονίας/Θράκης),  σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε την διαδικτυακή Ημερίδα με θέμα: «Τό Πνεμα μή σβέννυτε» (Α΄ Θεσ. 5,19), την 3η παρουσίαση εργασιών συμμετεχουσών στα εκπαιδευτικά προγράμματα  του Πατριαρχικού Ιδρύματος Πατερικών Μελετών σχολικών μονάδων κατά το σχολικό έτος 2023-2024. Mε την εικόνα που θα σχηματίσετε και, κυρίως, τη γνώση που θα αποκτήσετε θα μπορείτε, εάν το επιθυμείτε, να συμμετάσχετε κι εσείς με την σχολική σας μονάδα στα προγράμματα και τις δράσεις που οργανώνει το Πατριαρχικό Ίδρυμα για τη νέα σχολική χρονιά 2024-2025.

Η ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα του Οικουμενικού Πατριαρχείου και θα διεξαχθεί διαδικτυακά την Τετάρτη 22 Μαΐου 2024 και ώρα 17:00.

Στην εν λόγω ημερίδα θα παρουσιαστούν εκπαιδευτικές δράσεις των σχολικών μονάδων, σύμφωνα με το επισυναπτόμενο Πρόγραμμα (βλ. παρακάτω εις συνημμένο ”Έγγραφο Συμβούλου Εκπ/σης κλ. ΠΕ01 Φθιώτιδος-Καρδίτσας-Ανατ. Αττικής”)

 Ο Σύνδεσμος παρακολούθησης στο YouTube είναι:  

http://youtube.com/@user-dt8ls3gi3j

Βεβαιώσεις παρακολούθησης θα δοθούν σε όλους τους/τις συμμετέχοντες/-ουσες μετά από την συμπλήρωση  των στοιχείων τους σε ειδική φόρμα που θα αναρτηθεί κατά την διάρκεια της ημερίδας.

* Εγγραφο Συμβούλου Εκπ/σης κλ. ΠΕ01 Φθιώτιδος-Καρδίτσας-Ανατ. Αττικής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου