Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Ομιλία του π. Βασιλείου Θερμού στη Λάρισα

O πρωτοπρεσβύτερος και ψυχίατρος π. Βασίλειος Θερμός θα μιλήσει σε εκδήλωση των Εκπαιδευτηρίων Μ. Ν. Ράπτου που θα γίνει την Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου, στις 6.30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων των Εκπαιδευτηρίων, επί της οδ. Καρδίτσης στη Λάρισα. Ο π. Βασίλειος που θα αναπτύξει το θέμα «Ποιά Ελλάδα χρειαζόμαστε μετά την κρίση;” είναι συγγραφέας πολλών βιβλίων ανάμεσα στα οποία τα «Ποιμαίνοντες μετ΄ επιστήμης», «Διαδρομές αγάπης και γνώσης», «Ανθρωπος μόνος και μπερδεμένος ψάχνει»,  «Που να βρώ τη ψυχή μου», κ.α.

* Ο π. Βασίλειος Θερμός σπούδασε Ιατρική και Θεολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι διδάκτωρ Θεολογίας μετεκπαιδευθείς σε ξένα Πανεπιστήμια, όπως το Harvard και το Boston. Βιβλία και άρθρα του έχουν μεταφρασθεί στα Αγγλικά, Γαλλικά, Ρωσικά και Ρουμανικά. Ασχολείται με την επιμόρφωση των κληρικών και άλλων στελεχών της Εκκλησίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό και έχει διδάξει στη Θεολογική Ακαδημία της Εκκλησίας της Αλβανίας. Είναι επίκουρος καθηγητής στην Ανωτάτη Εκκλησιαστική Ακαδημία Αθηνών. Ασκεί την ψυχιατρική παίδων και εφήβων. 

Μετά την λήξη της διαλέξεως θα ακολουθήσει συνεργασία του διδακτικού προσωπικού όλων των βαθμίδων με τους γονείς και τους κηδεμόνες των μαθητών των Εκπαιδευτηρίων. Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου