Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Οι σπουδές στο Α.Π.Θ. - Εκδήλωση για τελειοφοίτους των Λυκείων - Παρουσίαση του Τμήματος Θεολογίας

Το Γραφείο Διασύνδεσης Σπουδών & Σταδιοδρομίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, υπό την αιγίδα του Ιδρύματος, και σε συνεργασία με τα Κέντρα Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Θεσσαλονίκης, διοργανώνουν, για ακόμα μια φορά, την τριήμερη εκδήλωση με θέμα «Οι Σπουδές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο».
AFISAΗ εκδήλωση απευθύνεται σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ΄ Λυκείου των Γενικών Λυκείων του Νομού, με σκοπό την έγκαιρη και αξιόπιστη ενημέρωση τους σε σχέση με τις προοπτικές σπουδών ανώτατης εκπαίδευσης και περαιτέρω απασχόλησης. Η φετινή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 9, 10 και 11 Δεκεμβρίου 2013 στην Κεντρική Αίθουσα Τελετών του Α.Π.Θ.
Στο πλαίσιο της πληρέστερης ενημέρωσης των μαθητών/τριών, το κάθε Τμήμα του ΑΠΘ συμμετέχει στην εκδήλωση ορίζοντας ένα μέλος ΔΕΠ ως εκπρόσωπο, για να κάνει μια σύντομη παρουσίαση σε μορφή powerpoint διάρκειας 15΄ λεπτών. Τις παρουσιάσεις ακολουθούν ένα 15λεπτο ερωτήσεων από τους μαθητές/τριες.
Καθώς η εκδήλωση απευθύνεται σε μαθητές/τριες Λυκείου, η παρουσίαση αφορά τα παρακάτω:
· πρόγραμμα σπουδών του Τμήματος (π.χ. γνωστικά αντικείμενα, κατευθύνσεις, διάρκεια σπουδών, τομείς),
· προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης των πτυχιούχων του Τμήματος, (π.χ. τομείς απασχόλησης, εξειδικεύσεις, μεταπτυχιακές σπουδές) και  
· συνθήκες απασχόλησης (π.χ. επαγγελματικά δικαιώματα, θέσεις εργασίας, ωράρια, αμοιβές).
Η παρουσίαση του Τμήματος Θεολογίας περιλαμβάνεται στην 6η θεματική ενότητα την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 16.00 (Λέκτορας Μόσχος Γκουτζιούδης). Οι παρουσιάσεις των Τμημάτων θα προβληθούν στην ιστοσελίδα του Γραφείου Διασύνδεσης (www.dasta.auth.gr) για την καλύτερη ενημέρωση των ενδιαφερομένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου