Κυριακή, 7 Μαΐου 2017

Διήμερο επιμορφωτικό σεμινάριο στη Λάρισα για τα νέα Προγράμματα Σπουδών στα Θρησκευτικά

Στις 8 και 9 Μαΐου 2017 θα πραγματοποιηθεί η επιμόρφωση των Σχολικών Συμβούλων Δημοτικής Εκπαίδευσης (ΠΕ70) και των Θεολόγων εκπαιδευτικών (ΠΕ01) των σχολικών μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Λάρισας στα νέα Προγράμματα Σπουδών του μαθήματος των Θρησκευτικών, από Επιμορφωτές που έχουν επιλεγεί από το Μητρώο του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π.). 

Το Υπουργείο Παιδείας απέστειλε στα σχολεία τα σχετικά έγγραφα γύρω από την επιμόρφωση, καθώς επίσης εξέδωσε εντολή αποδέσμευσης δύο ημερών των εκπαιδευτικών του κλάδου ΠΕ 01 από τα σχολικά τους καθήκοντα, προκειμένου να συμμετάσχουν ανά νομό ή περιοχή στα διήμερα επιμορφωτικά προγράμματα, τα οποία θα πραγματοποιηθούν σε ολόκληρη τη χώρα, ξεκινώντας από το διήμερο 8 και 9 Μαΐου.

Στο Επιμορφωτικό Κέντρο Λάρισας και υπό την ευθύνη του οικείου Π.Ε.Κ. θα λειτουργήσουν τέσσερα επιμορφωτικά Τμήματα σε αίθουσες του 14ου Γυμνασίου (οδ. Χατζοπούλου & Καρκαβίτσα, πίσω απ΄ το ΑΤΑ, τηλ.  2410 - 285851), από 02.30 - 08.00 μ.μ.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου