Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Nέα Δ.Ε. στην Ενωση Θεολόγων Ν. Ηλείας


Η νέα Διοικούσα Επιτροπή (Δ.Ε) του Παραρτήματος Ηλείας της Πανελλήνιας Ένωσης Θεολόγων, που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της 1ης Δεκεμβρίου, συνήλθε χθες για να συγκροτηθεί σε σώμα, μετά από πρόσκληση του πλειονοψηφήσαντος συμβούλου κ. Γ. Κομιώτη. 

Μετά από διαλογική συζήτηση η νέα Δ.Ε. συγκροτήθηκε και έχει ως εξής: Πρόεδρος Κομιώτης  Γεώργιος, Γραμματέας  Παγκράτης  Παύλος και Ταμίας Ζωγόγιαννης  Ιωάννης       

         Στην πρώτη του δήλωση μετά την επανεκλογή του, ο κ. Κομιώτης (φωτ.), ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ηλείας κ. Γερμανό, για την αμέριστη ηθική και υλική στήριξη προς το Παράρτημα, τους συναδέλφους που πήραν μέρος στις αρχαιρεσίες και ζήτησε και από τους παρισταμένους -μέλη του παραρτήματος την βοήθειά τους στις πρωτοβουλίες της νέας Δ.Ε. Στη συνέχεια συζητήθηκε ο προγραμματισμός και η υλοποίηση των  δράσεων του Παραρτήματος για το 2013-15, όπως εγκρίθηκαν από τη γενική συνέλευση. Αποφασίστηκε επίσης να επισκεφθούν προσεχώς τον Σεβασμιώτατο και να τον ενημερώσουν, εκζητώντας την ευλογία Του, για τις δράσεις της νέας διετίας και ειδικότερα  για τον προσεχή Ιανουάριο, που έχουν καλέσει ως ομιλητή για την εορτή των Τριών  Ιεραρχών, τον Κοσμήτορα της Θεολογικής  Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ. Μιχαήλ Τρίτο.

* ΣΗΜΕΙΩΣΗ Θεολογικού Συνδέσμου Λάρισας

Συγχαίρουμε τον αγαπητό φίλο και εκλεκτό συνάδελφο Γιώργο Κομιώτη για την επανεκλογή και τη παραμονή του στη προεδρία του Παραρτήματος Ν. Ηλείας της ΠΕΘ και του ευχόμαστε Καλή Δύναμη παρά Θεού για τη συνέχιση του καρποφόρου έργου του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου