Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019

Ανδρέα Αργυρόπουλου, "Ο Θεός, οι Νέοι και άλλες Rock'n Roll ιστορίες". Εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου το Σάββατο, 19/10/2019, στην Αθήνα




Παρουσιάζεται το ερχόμενο Σάββατο (19/10/2019) στην Αθήνα το βιβλίο του αγαπητού φίλου και εκλεκτού συναδέλφου Ανδρέα Αργυρόπουλου, για  το οποίο ο (δάσκαλος και θεολόγος) Αντώνης Παναγάκης,  σε παρουσίαση του βιβλίου, στο τελευταίο φύλλο της "Χριστιανικής" (φυλ. 1043, 17/10/2019, σελ.11), γράφει:

"....κάθε αράδα είναι αφορμή για επαναπροσδιορισμό της στάσης όχι μόνο των θεολόγων αλλά όλων μας που ερχόμαστε σε επαφή με τους νέους με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Και δεν αφορά τις ρήσεις μόνο του συγγραφέα αλλά και πλειάδας στοχαστών από όλο το φάσμα της πνευματικής ζωής (Πατέρων της Εκκλησίας, συγγραφέων θεολόγων, λογοτεχνών και ποιητών) που χρησιμοποιεί στα κατάλληλα σημεία και εμπλουτίζουν την οπτική του. Η καλή βιβλιογραφία στο τέλος από σημαντικά κείμενα μπορεί να δώσει αφορμή στον αναγνώστη για αναλυτική σπουδή στο θέμα αυτό. Δεν θα ήταν λοιπόν υπερβολή αν υποστηρίζαμε ότι το βιβλιαράκι αυτό αποτελεί έναν οδηγό προς ναυτιλομένους σε μια θεολογία που αυτή τη στιγμή πλέει μεσοπέλαγα και μάλιστα με μεγάλη τρικυμία...".

Καλή επιτυχία! Και εις άλλα με υγεία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου