Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Εκδήλωση γνωριμίας του Συλλόγου αποφοίτων ΑΠΘ


Σήμερα, Τετάρτη 20 Μαρτίου και ώρα 19.30, στην Αίθουσα Τελετών του ΑΠΘ, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη εκδήλωση γνωριμίας με τους αποφοίτους του Πανεπιστημίου και την κοινωνία της Θεσσαλονίκης. Την εκδήλωση διοργανώνει το προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αποφοίτων του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Σ.Α.Π.Θ.).
 Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα προβληθεί ταινία της ΕΤ3 σχετικά με την ιστορία του ΑΠΘ, ενώ θα πραγματοποιηθεί στρογγυλό τραπέζι με θέμα«Φοιτητές και απόφοιτοι του ΑΠΘ: Παρελθόν και μέλλον». Στη συζήτηση, την οποία θα συντονίσει ο Γενικός Διευθυντής της ΕΡΤ-3 Κώστας Μπλιάτκας, θα συμμετάσχουν ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, ο επίτιμος Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος Νίκος Ευθυμιάδης, η πρώην Αντιπρύτανις, ομότιμη Καθηγήτρια Αικατερίνη Δούκα – Καμπίτογλου και η συγγραφέας Σοφία Νικολαΐδου.
 Χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο Πρόεδρος του προσωρινού Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, π. Αντιπρύτανης, Ομότιμος Καθηγητής, Παναγιώτης Λαδάς, ο Πρύτανης του ΑΠΘ, Καθηγητής Γιάννης Μυλόπουλος και ο Αντιπρόεδρος Συμβουλίου ΑΠΘ, Καθηγητής Βασίλης Ταρλατζής. Παράλληλα, ο Πρόεδρος της Πολιτιστικής Εταιρίας Επιχειρηματιών Βορείου Ελλάδος, Σταύρος Ανδρεάδης, θα αναπτύξει το θέμα «Προσδοκίες και Προοπτικές για την πορεία του Συλλόγου».
 Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα γίνονται δεκτές αιτήσεις για εγγραφή νέων μελών.
 Οι Πρυτανικές Αρχές,
 Ιωάννης Α. Μυλόπουλος, Πρύτανης ΑΠΘ
Ιωάννης Δ. Παντής, Αντιπρύτανης Οικονομικού Προγραμματισμού και Ανάπτυξης
Δέσπω Αθ. Λιάλιου, Αντιπρύτανις Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Προσωπικού
Σοφία Α. Κουίδου-Ανδρέου, Αντιπρύτανις Έρευνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου